Logo Banner Onix C.B.
EL EFECTO "GASOIL" ... JORNADA 1 
CREVIBASKET 62  --  69 ONIX
   
                                     EL EFECTO "GASOIL" ... JORNADA 1 
 
  Be , ja estem ací, finalment sembla que ens han permès jugar a preferent, després d’haver fet  mil i una peripècies i haver buscat davall de totes les pedres aquest estiu hem trobat un lloc per on ficar el cap i poder jugar a aquesta categoria (des d’ací aprofite per a donar de nou les gràcies al C.B. Alacant), ara ens toca demostrar que tenim qualitat per a estar on estem i de moment la cosa no es presenta fàcil. El partit del passat divendres (aplaçat de la jornada 1, dies 2 i 3 d’octubre) es una primera i xicoteta mostra d’això.  
 
   Crec que venim mal acostumats de la temporada passada en la que, com be sabeu, no pareguérem cap partit i enguany, o molt m’equivoque o s’han acabat els partits fàcils guanyats al primer quart. Com es va demostrar el divendres, ens tocarà patir tots els partits i durant els 40 minuts. És cert que el divendres era el primer partit, que jugàvem en camp contrari, que hem fet una pretemporada fluixeta i que ens presentàrem allí amb tan sols 8 jugadors, però també es cert que jugarem contra un equip que l’any passat va salvar la categoria a les últimes jornades. Us explique tot això per a que pugueu fer-vos una idea de com de competits seran tots els encontres d’enguany. 
 
   Com explicava, el Crevibasket és un equip que l’any passat va patir en aquesta categoria amb un balanç de 10 victòries i 16 derrotes, però que el divendres es va mostrar com un conjunt potent i organitzat, amb centímetres i amb un jugador (nº 8) molt determinant que ens va fer mal sobre tot durant la primera meitat, però que no van saber administrar els seus avantatges al marcador i no van ser capaços de recuperar-se una vegada ens vam posar al davant. 
 
   Per la nostra banda crec que no férem un mal partit. Encara que el nostre percentatge de tirs de camp i tirs lliures va ser prou nefast no li vam perdre la cara al partit en cap moment, vam saber lluitar quan anàvem per darrere al marcador (fins a l’últim segon del tercer quart) i sobre tot vam saber administrar molt be les rendes que des d’aquest moment aconseguirem, defenent amb intensitat (tota la intensitat de la que, a aquestes alçades, som capaços) i sobre tot atacant amb calma i buscant bones opcions. Tots aquestos elogis: intensitat, bones opcions, saber lluitar... hi ha que posar-los entre unes cometes bastant grans, teniu en compte que és el primer partit de la temporada. 
 
   En qualsevol cas podem treure la conclusió de que ha estat un bon començament, que aquesta va a ser una competició dura i divertida i que el partit del divendres ens serveix per a començar a buscar el nostre lloc a aquesta nova categoria. 
 
   I ara perdoneu-me, se que no te res a veure, però li vull agrair a Jaume Sisa que composés allà per l’any 1975 la cançó “Qualsevol nit pot sortir el Sol”  http://www.youtube.com/watch?v=LhQN1CHw9CA&feature=related .Aquesta cançó,  tants anys després, ens ha permès a Patri i a mi calmar al nostre xiquet de cinc mesos quan pugem al cotxe i així poder fer més de 30 minuts de trajecte, gràcies Sisa. Be, ja està, homenatge fet, als demés ens trobem de nou per ací la propera setmana.  
 
Au!!. 
 
CREVIBASKET (62)   (22-10-15-15)  
ONIX CB (69)   ( 16-17 -16-20)  
 
Martinez: 4; Dani: 23; Cooper: 17¡; Raul: 9; Carlos: 4; Paco: 2; Doro: 10; 
 
Próxima Jornada 2 17/10/2010 
ONIX- ALJOMA - TEIXERETA 16/10/2010 18:00
Imágenes Relacionadas