Logo Banner Onix C.B.
 
EL EFECTO "GASOIL" ... JORNADA 5 
NOU BASQUET ALCOI 54 – 65 ONIX
 
 
Una de calç i una d’arena, seguim contant partits per victòries però el partit d’aquest diumenge no va ser d’aquells per a recordar. 
Estava clar que després del partit del dissabte passat contra l’Albatera el major enemic amb qui ens enfrontàvem en aquesta jornada era la relaxació, ja ens va avisar Vic d’això als entrenaments i tampoc calia, tots nosaltres ho sabíem. Així i tot, el partit va començar amb intensitat per la nostra part, aconseguint ofegar els seus atacs i anotant amb facilitat en front de la defensa individual que ens van proposar en un començament.  Però va acabar passant, una vegada varem veure que per a guanyar el partit no ens caldria esforçar-nos gaire vam aixecar completament el peu de l’accelerador i ens vam deixar portar per la inèrcia del joc. 
Tampoc a d’estranyar massa a ningú, aquesta és la nostra quarta temporada i sempre ha estat així, deu estar marcat al codi genètic de l’Onix. No vull dir amb això que ens resignem i ho assumim com a una tara que sempre ens acompanyarà, al contrari, sabem molt be quin és el problema i ho tenim molt fàcil per solucionar-ho, reflexionem. 
Sobre el partit tampoc hi ha massa que explicar, l’Alcoi és un equip jove que encara te un llarg recorregut i que amb el temps millorarà el seu joc. Em van agradar les seves combinacions entre pivots i les passades directes i ràpides d’aquestos als talls dels alers.  
Per la nostra part, com comentava abans, vam començar el partit amb intensitat defensiva i amb bones penetracions que ens servien per a trobar cistelles fàcils tant en la penetració directa com en els balons doblats als pivots i per aconseguir personals que ens permetien llençar nombrosos tirs lliures (atenció xicons, hem de millorar els percentatges!!). Després d’això, poca cosa més, comencem a atacar amb poc criteri, sense llegir be els seus moviments defensius i amb un joca massa estàtic dels pivots, cosa que comporta la pèrdua de balons i la mala selecció de tirs. Per altra banda en defensa també baixem la intensitat de les ajudes dels nostres jugadors interiors (jo un d’ells) als talls dels seus alers permetent així penetracions fàcils.        
No és, per tant, un partit per a oblidar sinó per a tindre’l ben present i procurar evitar que ens torne a succeir. Al final en partits com aquest ens deixem punts que poden ser molt importants en el bàsquet average.   
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
Com la setmana passada van haver tantes coses per a recordar, aquesta s’havia d’equilibrar i en tenim molt poquetes: 
- Per primera vegada a la temporada ( i ja veurem quantes més), Planter Complet!! 
- Veure que encara que ens allunyen la línia de triple 50 cm encara som capaços d’anotar-ne algun. En Alcoi estaven marcades al terra les línies de joc amb les que juguem a la nostra categoria i les noves que s’han imposat enguany a les categories superiors i a l’hora de llençar de tres et paraves en la primera que veies sense fixar-te si estaves en la de 6.25 o en la de 6.75, i clar, la primera que trobaves era la de 6.75.    
- Trobar-me a la grada a la meva amiga Muri de Gaianes (encara que no vingués a veure’m a mi si no al seu cosí que juga a l’Alcoi). 
I ara, com sempre, fem una visita al you tube. “Incursiones” d’Havalina, uns madrilenys que sonen molt, molt be.  
http://www.youtube.com/watch?v=r0jwzVHu-hA&feature=related 
Au!!.   
  
Imágenes Relacionadas