Logo Banner Onix C.B.
 
EL EFECTO "GASOIL" ... JORNADA 6 
ONIX 80 – 57 C.B. INNOVA
 
 
Altra victòria al poliesportiu d’Onil, no se quantes seguides en van, això ja s’encarregarà de fer-ho saber el Tito Ka, però la qüestió és que seguim invictes en aquesta nova categoria i el que és més important, coneixent-nos a nosaltres mateixos i ajustant el nostre joc. 
Ja fa algun temps que juguem junts (quatre anys de club, tres anys per la meva part) però crec que és ara quan realment comencem a jugar com a equip. En categories inferiors habitualment hem viscut de qualitats individuals i inspiracions puntuals de certs jugadors (amb algun bon partit col·lectiu), però enguany, potser per que la categoria ens exigeix més, s’ha donat un click que ens ha fet que juguem molt més conjuntats. 
Per la qualitat individual que esmentava abans sempre ens ha anat be atacar defenses individuals (hi ha molts més espais) però les zones sens han travessat, en canvi enguany estem atacant-les amb molta serietat. A l’igual que va passar en el partit contra l’Albatera en el moment en el que l’Innova ens va plantejar defenses zonals vam saber moure bastant be el baló, sobre tot entre pivots, trobant sempre accions molt clares de tir sota cistella (altra cosa son els percentatges d’anotació, eixa creu ja la porte jo  i bastant malament per cert).  
També en defensa estem llegint raonablement be els atacs del contrari i ajustant les ajudes als seus jugadors més determinants. Gràcies Cooper i Cuevas pels ajuts que el dissabte em féreu per a intentar aturar a Ram. 
El dissabte vam començar el partit amb una miqueta menys d’intensitat defensiva de la que deuríem (fruit d’això els 37 punts de l’Innova al descans), donava la sensació de que estiguérem valorant la capacitat ofensiva de l’equip contrari (que és elevada). A l’altra cistella érem capaços d’atacar amb criteri però ens deixàvem punts fàcils sota cistella una vegada i un altra. Gràcies en aquesta primera meitat a Doro que ens va mantindre ell sol al partit amb les seves penetracions. 
La segona meitat va ser diferent, vam pressionar una miqueta més en defensa ( ara l’Innova tan sols van se capaç d’anotar 20 punts en 20 minuts) ajustant molt be els dos contra un al seu jugador més determinant i vam començar a atacar amb més dinamisme, anotant per fi els punts sota cistella.  
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
Les coses del dissabte: 
- El pavelló d’Onil amb una entrada més que considerable, fa goig jugar així i nosaltres des de la pista ho agraïm moltíssim. Gràcies a tots els que veniu a veure’ns. 
- Grandíssim partit de Doro. Ell va ser el que ens va mantindre al partit durant tota la primera meitat amb els seus punts i les ganes que li posa a tot.     
- Grandíssim partit també de Paco Clavijo i del Varo eixint des de la banqueta, aportant punts i intensitat. (Altre triple anotat per Paco i ja en van tres de tres!!). 
- Conforme em deia Martínez a l’acabar el partit, bonic de veure també la intensitat que es viu a la banqueta encara que no estem jugant, animant contínuament i aplaudint cada bona acció nostra. Això també es sent des de la pista i fa que tots estem al partit i que en el moment en que entrem a canxa estiguem al 100% d’intensitat.   
 
I ara, per a acabar, donar l’enhorabona als altres dos equips sèniors masculins del poble que estan fent un començament de temporada esplèndid i també als nostres amics d’Alzira que a l’igual que nosaltres, acabats d’ascendir, compten els seus partits per victòries.  
I la cançó, huí “Ghost Friend” de Meï Teï Shô.    
http://www.youtube.com/watch?v=AqHim0H7qn0&feature=related 
Au!!, ens veiem per www.onixcb.com.   
  
Imágenes Relacionadas