Logo Banner Onix C.B.
 
EL EFECTO "GASOIL" ... JORNADA 10 
ONIX - ALJOMA 78 - 63 CB LA VILA – LICEO FRANCÉS
 
 
 
Aquesta pel·lícula ja l’he vista, equip de bàsquet (Onix) coneix equip de bàsquet, juguen 10 minuts i s’acaba el partit. Resum ràpid i pseudo-cinematogràfic del que el dissabte va passar al poliesportiu d’Onil contra el Liceo Francés. 
Veníem avisats, i va ser així, de que el Liceo Francés era un equip veterà amb anys de bàsquet a la motxilla i que lluita per imposar el seu ritme al llarg dels 40 minuts. Sabíem també que segurament ens plantejarien una defensa zonal (veterans i tan sols amb 8 jugadors...). 
Nosaltres també som un equip veterà, però no tant, es per això que volíem un partit ràpid per a desgastar-los físicament, intentar carregar-los de personals i no deixar-los realitzar un bon balanç defensiu per a que no pogueren muntar-nos una zona tancada que dificultés els nostres sistemes d’atac. Com deia, els deu primers minuts de joc (marcador 20-9) van ser bons, bastant bons, amb velocitat, bona circulació de baló, passes doblats quan rebíem ajudes defensives.... Però en aquest moment de la pel·lícula vam decidir repetir el guió que ja hem vist moltes vegades, s’arriba als 20 punts d’avantatge i pensem que és més còmode fer el mínim per al guanyar el partit.  
En aquest moment vam perdre tota la intensitat i concentració, fallant (servidor) cistelles molt fàcils, perdent balons tontament amb males passades i confusions entre els companys...al final victòria per 15 punts, ja estem en 10 de 10 i no m’agrada ser resultadista però clarament el millor del partit del dissabte va ser el marcador final.  
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
Les coses del dissabte: 
- Les calors de Vic, que va arribar de dinar d’empresa al partit en cos de camisa. Potser hi havia alguna relació entre això i la seva expulsió per dues tècniques?... 
- Abans m’he equivocat, el millor del dissabte no va ser el resultat, (per al joc que vam fer també ens hagués valgut guanyar d’un), el millor va ser el sopar i posterior festa (havíem d’estrenar la nova dessuadora). 
Be, que passeu tots unes bones festes i a veure si els Reis es comporten (i la grossa de Nadal)!! 
Hidrogenesse, “Disfraz de tigre” 
http://www.youtube.com/watch?v=6xbaTx-eyik   
Imágenes Relacionadas