Logo Banner Onix C.B.
EFECTO GASOIL..JOR.13 
Albufereta:      41 (9-16-10- 6)  
0nix Cb:          50(13-14-12-1)
 
 
AVV ALBUFERETA PLAYA BLANCA 41 – 50 ONIX-ALJOMA  
Final de la primera volta de la lliga i ens mantenim invictes, no sense esforç. El dissabte vàrem jugar contra l’Albufereta, equip que sembla el nostre negatiu fotogràfic en aquesta lliga ja que té el mateix rècord que nosaltres però invertit, 0 victòries i 13 derrotes. Però no és en absolut un conjunt fluix ni dolent.  
 
De vegades passen aquestes coses que són difícils d’explicar, l’Albufereta és un equip compensat, amb bons jugadors exteriors, amb solvència en la direcció, bon tir exterior i bons penetradors i un joc interior molt corpulent, encara que poc ofensiu, que els fa ser molt rocosos en defensa. A més a més juguen en una pista molt difícil: a l’aire lliure, xicoteta, sense marcador, cistelles altes i dures .... La lògica ens diu que aquestos dos factors sumats a la bona direcció de l’equip des de la banqueta hauria de fer que l’equip portés el seu caseller de victòries encetat. Pensem en el Biar que ens hem trobat en categories inferiors, amb unes característiques semblants (i des del meu punt de vista un equip bastant inferior a l’Albufereta) van aconseguir fer del seu camp un refugi d’on era gairebé impossible endur-se una victòria. Estic convençut de que el AVV Albufereta guanyarà partits (sempre hi són,  amb derrotes per sota dels deu punts habitualment) encara que ara el seu màxim rival ha de ser la desmotivació.  
 
Per la nostra part no va ser un gran partit, hi havia factors que dificultaven el joc com els esmentats abans, i la nostra concentració resideix en un equilibri molt fràgil (acostumem a deixar que els factors externs ens afecten amb massa facilitat). En general vàrem fer una bona circulació de baló, amb bones posicions de llançament exteriors, però amb abús de les penetracions i amb poca visió de joc quan la pilota arribava als homes alts ja que ens la jugàvem a la primera. Va haver poca paciència per a desequilibrar la seva defensa tancada dificultant els tirs sota cistella i fent-nos perdre molts balons.  
 
Tot el partit va transcórrer amb els tantejos molt igualats, normalment amb lleugers avantatges nostres de 4-6 punts i al final un últim esforç defensiu i sobre tot l’encert en els tirs lliures de Doro van fer que poguérem assolir un avantatge més còmode per a acabar els últims cinc minuts de partit sense massa patiment. 
 
Comencem la segona volta de la lliga amb un calendari molt difícil, ja que ens toca jugar a casa dels 4 perseguidors que es disputen les primeres places amb nosaltres. Ara hem de demostrar que a camp contrari també som un equip que es mereix ocupar el primer lloc de la classificació. 
 
Salut a tots  i compte amb els refredats i les grips que campen lliurement per onsevol i van fent estralls en els equips de bàsquet.   
 
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
Les coses del dissabte: 
- Va haver un parell d’atacs contra zona en els que vàrem moure el baló amb molta intel·ligència, buscant sempre una passada més per a desequilibrar la seva defensa i acabar amb bones posicions de tir que les hauríem d’haver gravat per a veure-les als entrenaments i abans de cada partit.  
- Tot i les dificultats del camp vàrem aconseguir un bon percentatge de llançament exterior.  
- No se si bonic de veure és el qualificatiu que li hauríem de posar, per que donava una miqueta de llàstima. Trobar-se a Núria i Yoli segudes i apretadetes sota una manta a la grada animant sense cansament i sense fer cas del fred. 
Radio Futura – “El Hombre de Papel” 
 
http://www.youtube.com/watch?v=gPmGpQ1DcGo 
Imágenes Relacionadas