Logo Banner Onix C.B.
 
EFECTO GASOIL..JOR.16 
ONIX: 14-14-16-24:            68   
BENIDORM B: 11-4-4-14:    33
 
 
Aquest dissabte ens presentàvem al poliesportiu d’Onil amb el dubte de quin C.B. Benidorm vindria a jugar contra nosaltres. Sabíem que des de començament de temporada pateixen problemes de baixes, lesions i jugadors que doblen amb el sènior A, però amb la seguretat de que vingués l’equip que vingués anava a ser un partit dur i intens donada la intensitat que van mostrar al partit d’anada. 
 
Al final el Benidorm es va presentar amb nombroses i importants baixes que el van fer un equip menys competitiu però no menys intens. Des del començament van plantejar una defensa zonal molt intensa (al partit d’anada els va funcionar molt be) que va començar donant-los bons resultats ja que feia que ens embussarem molt en atac al fer-nos perdre nombrosos balons quan intentàvem connectar amb els nostres interiors per a aprofitar la nostra clara superioritat en aquestes posicions. Però conforme va anar transcorrent el temps i començàvem a fer circular el baló amb més rapidesa i paciència van anar apareixent posicions de tir més clares tant sota la cistella com en llançaments més llunyans. 
 
Els continus canvis de jugadors que plantejava Vic des de la banqueta van ocasionar algun desconcert en les posicions que cada jugador adoptava en el camp generant, per moments, llacunes defensives que el Benidorm sortosament no va aprofitar, però per altra banda aquestos canvis ens van permetre arribar molt frescos al final del partit i gaudir tots d’una distribució de minuts més equitativa.  
 
Voldria des d’ací comentar que el criteri arbitral, que va ser de deixar jugar amb massa contacte, per moments podia haver comportat lesions absurdes resultat de jugades perilloses. Des del meu punt de vista aquesta excessiva permissivitat arbitral cap a les defenses de tots dos equips va propiciar un tanteig tan baix ja que era realment difícil anotar en qualsevol de les dues cistelles i la línia de tirs lliures no es visitava amb massa assiduïtat. 
 
Com a conclusió, partit de tràmit per a arribar al cabdal de la setmana que ve en Albatera per on passen moltes de les opcions que tenim d’aconseguir l’ascens a final de temporada a autonòmic o fins i tot de guanyar aquesta lliga. Esperem que tots els qui us atreviu a vindre fins a la localitat del Baix Segura pugueu veure un partit disputat fins al final.  
 
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
Les coses del dissabte: 
- Com ja haureu pogut llegir a la crònica de Vic, tots vam poder jugar minuts de qualitat i tots els jugadors vam anotar, si no recorde malament és la primera vegada que això ocorre i crec que l’experiment va eixir molt be, segur que repetible. 
- Dos alley-oop de Cooper que aconseguisc acabar en cistella, però ja està, tan sols cistella, res d’esmaixades ni floritures que el físic dona per al que dona. 
L’altre dia buscant aquesta cançó que feia molt de tems que no escoltava (des dels primers anys d’estudiant a Barcelona): An Der Beat – “!Knuf”  
 
http://www.youtube.com/watch?v=ozcTnnWMZAs 
vaig trobar l’original: Kc and the Sunshine Band – “I'm your boogie man” 
http://www.youtube.com/watch?v=_Ee3C2m3OXE&feature=fvsr 
amb quina us quedeu?, per a mi la de Kc és hiper ballable i si veus el vídeo t’entra molt rotllo. 
Bo!, ens veiem!!. 
Imágenes Relacionadas