Logo Banner Onix C.B.
 
EFECTO GASOIL..JOR.17 
Albatera 79: 16-20-17-26  
Onix CB 68:  21- 6-22-19
 
 
Repetim l’anotació de la setmana passada però aquesta vegada no ens serveix per a guanyar. El partit que es va jugar aquest diumenge per la vesprada al Poliesportiu d’Albatera en la Avinguda del Calvario va ser molt intens, jugat de tu a tu pels dos equips i amb un nombrós públic colivenc que ens va vindre a animar sabent que aquest podia ser uns dels partits més importants del que resta de temporada. 
 
El primer objectiu de la vesprada del diumenge, que era aconseguir la victòria i poder seguir amb la nostra ratxa de partits guanyats (crec que al final ha quedat en 42) no es va poder assolir però sí el segon que era guanyar el basquet average particular que teníem amb ells i que al final a quedat a favor nostre amb un saldo positiu de 3 punts la qual cosa ens permet seguir encapçalant la taula classificatòria. L’equip d’Albatera va eixir amb la clara intenció de recuperar aquest desavantatge de 14 punts del partit d’anada però l’Onix va fer un començament de partit molt intens i fluït anotant en gairebé tots els atacs que realitzàvem fruit de la bona circulació de baló i de bon encert als llançaments exteriors. L’Albatera no ens va sorprendre amb els seu plantejament, els atacs eren balons als homes alts (pràcticament imparables fins i tot rebent dues ajudes i defenses 3c1) i la defensa una zona continuada els 40 minuts del partit. 
 
En aquest començament del partit i fins al termini dels primers deu minuts es van aconseguir avantatges propers als 10 punts, però a partir del segon quart les coses van començar a canviar, la lesió de Carlos Tonino ens va fer perdre alçada i una gran amenaça amb el llançament exterior, la defensa seguia igual d’intensa però els nostres percentatges en atac van baixar i amb un equip com el C.B. Albatera, les errades i els minuts sense anotar es paguen molt cars. La sensació era de que nosaltres patíem molt per a poder anotar i ells s’ho trobaven fet. Fruit d’aquestes errades en atac L’Albatera va remuntar fàcilment el desavantatge i se’n va anar al descans amb una diferència de nou punts al seu favor.  
 
La dinàmica que havia pres el partit i la facilitat amb que l’equip rival se’n va anar en el marcador podia fer pensar que la victòria era impossible i que la derrota podia ser important, però al començament del tercer quart i poc a poc L’Onix va anar retallant diferències gràcies sobre tot a pujar un graó més en la intensitat defensiva i a la inspiració ofensiva de Cooper arribant a posar-nos a tan sols dos punts. En aquest moment i amb tres atacs consecutius per a posar-nos per davant no vam ser capaços d’anotar i això ho va aprofitar l’Albatera per a, finalment, tornar a posar terra pel mig i anar-se’n ràpidament en el marcador. D’es d’aquest moment i donat el poc temps que restava de partit sí que la victòria es va fer impossible i es va passar a jugar un segon partit de dos minuts per a salvar el basquet average.  
 
En definitiva un bon partit el jugat a Albatera i en el que alguns errors en atac i l’enorme potencial del rival que no et permet donar-los cap avantatge van impedir que poguerem seguir en la lluita per quedar com a únic equip invicte de totes les categories i grups de la FBCV.  
 
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
Les coses del diumenge: 
- El nombrós públic que es va desplaçar a Albatera a animar-nos, moltes gràcies a tots. 
- El gran partit de tots els jugadors de l’Onix, que es van deixar la pell a la pista i la veu a la banqueta i sobre tot el gran partit de Cooper que sobre tot a la segona meitat es va posar l’equip a l’esquena i va tirar ell sol de tots nosaltres. 
- Gràcies des d’ací a la Farley per posar un autobús a la nostra disposició, dona més categoria això d’arribar a camp contrari i baixar d’un autobús. 
 
I la cançó de huí: The Velvet Underground - “I'm Waiting for the Man” 
 
http://www.youtube.com/watch?v=MOmZimH00oo 
 
Posem el comptador de victòries a zero, podrem superar el rècord?. 
Imágenes Relacionadas