Logo Banner Onix C.B.
 
EFECTO GASOIL..JOR.18 
ONIX: 17-18-19-16:              
ALCOY:21-15-14-7
 
 
ONIX - ALJOMA 70 – 57 NOU BASQUET ALCOI  
 
El dissabte vam encetar de nou el caseller de victòries amb un triomf en front al Nou Basquet Alcoi, que si tinc que ser sincer, pensava que seria molt més senzill del que al final va resultar. 
 
Tots recordàvem que el partit d’anada va ser un partit lleig, mancat d’intensitat i motivació, que vam guanyar amb certa comoditat encara que tan sols d’onze punts però que sempre mantinguérem sota control. Amb el partit d’anada en la memòria no volíem que es repetís la mateixa situació, a més a més estem lluitant per a retrobar el nostre millor joc sobre tot ara que ens queda un calendari tan exigent.  
 
Aquestes advertències no van ser suficients, el partit d’aquest dissabte va ser pràcticament calcat al de la primera volta, poca intensitat per la nostra part, sobre tot en defensa, permetent una vegada i un altra les seves penetracions  i no arribant a puntejar els seus llançaments exteriors i un desencert total en atac amb accions clares sota cistella que s’erraven repetidament (el que subscriu), menys mal que Paco estava molt encertat que si no...  
 
Aquesta laxitud i el bon partit plantejat des d’un començament per l’Alcoi ens va portar a anar perdent en alguns moments de la primera meitat d’uns 10 o 12 punts, que es van quedar en una desavantatge mínim al acabar el segon quart gràcies als ajustos defensius i els canvis a defensa zonal puntuals. 
 
Ja al tercer quart un major encert ofensiu per la nostra part ens va permetre assolir avantatges al voltant dels 10 punts que ja no variaren en excés al llarg del que restava de partit. 
 
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
Les coses del diumenge: 
- Veure entrar per la porta del poli i preparat per a jugar a Raúl, qui acabava de ser pare feia escasses 48 hores. Això és compromís. Enhorabona als dos des d’ací . Ja ens falta una miqueta menys per a fer un Onix en categories inferiors. 
- També va ser bonic veure com el Varo es sobreposava a una otitis que l’havia tingut tota la setmana tocat per a ajudar en el partit.    
- Fantàstic partit de Paco i Oscar, assumint responsabilitats en atac per a cobrir el meus paupèrrims percentatges i la meva posterior lesió (espere que poca cosa). 
 
 
I la cançó de huí: James Blake - “Limit to your love” 
 
http://www.youtube.com/watch?v=oOT2-OTebx0
Imágenes Relacionadas