Logo Banner Onix C.B.
 
EFECTO GASOIL..JOR.19 
C.B. INNOVA 40 -- 51 ONIX - ALJOMA
 
 
El dissabte es va jugar, al pavelló Ciudad Jardín d’Alacant, un dels partits més lletjos i desagradables que recorde. Lleig de jugar, d’arbitrar i sobre tot de veure, disculpes a la gent que es va desplaçar fins a Alacant per a veure’ns. 
 
Després del desastre defensiu de la setmana passada en front a l’Alcoi, aquest cap de setmana anàvem amb la clara consigna de pujar el to defensiu i complicar-li les coses a un equip amb gran capacitat anotadora com l’Innova. Aquest punt es va aconseguir i va ser l’únic positiu del partit. Tota la resta per a oblidar, el nostre atac va ser nefast, per una banda per la bona defensa que els jugadors del C.B. Innova practicaven sobre els nostres directors de joc, fent –los una forta pressió a la pujada de baló amb continus 2c1 que ens va provocar nombroses pèrdues de possessió. També la defensa anticipada que els seus jugadors alts posaven en pràctica en front dels nostres interiors ens va portar moltíssims problemes, impossibilitant durant tot el partit l’arribada de balons amb garanties a les posicions properes a la cistella.  Si a aquesta bona defensa plantejada pels jugadors alacantins li afegim la immobilitat dels nostres interiors, encabotant-nos una vegada i un altra en rebre en posicions impossibles, les  errades clares sota cistella en 1c1 i contraatacs i el baix percentatge de lliures (de nou) l’únic resultat que podem aconseguir son els 51 punts d’anotació..., que trist. (encara que aquest cap de setmana a l’ACB va haver una anotació encara més baixa: Cai 49 – 48 Lucentum). 
 
Crec que a més a més hauríem de fer autocrítica per el comportament dels jugadors en front a la parella arbitral, la qual es va veure sotmesa des del minut 1 de partit a una constant pressió per part dels dos equips, protestant-ho absolutament tot i convertint el partit en un seguit de retrets que no va beneficiar a ningú. 
 
Al final aconseguírem guanyar un partit importantíssim gràcies, des del meu punt de vista, a saber jugar els últims minuts dels partits mantenint el cap fred (no és la primera victòria que aconseguim gràcies a saber jugar aquestos últims minuts). 
 
Des d’ací voldria felicitar al C.B. Innova pel seu plantejament defensiu, a mi, personalment, em servirà per a millorar. I sobre tot voldria demanar disculpes, en nom dels meus companys, a la parella arbitral.  
 
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
 
Les coses del dissabte: 
 
- Poques coses positives queden per al record del partit d’aquest cap de setmana però no vull deixar de remarcar el grandíssim partit d’Oscar en el joc interior, aconseguint 9 punts pràcticament sense errada i agafant ofensius i anotant en moments importants del partit.  
 
I la cançó de huí: Tom Waits - “Chocolate Jesus” 
 
http://www.youtube.com/watch?v=N_CHZ8z-t6M
Imágenes Relacionadas