Logo Banner Onix C.B.
 
ONIX CB     (61): 13-20-15-13  
CB CATRAL (51) : 14-6-18-13
Aquesta setmana hem jugat a Castalla i en diumenge com a locals degut a que el poliesportiu d’Onil ha estat ocupat tot el cap de setmana per temes festius. (gràcies des d’ací als nostres veïns i amics castelluts). Per tant era un partit on tant els nostres rivals com nosaltres jugàvem en camp estrany, amb cistelles que no coneixem, camp de dimensions diferents al nostre... A més a més al final vam patir 4 baixes sobrevingudes amb les que no contàvem, Martínez, Raúl i el Varo (cuida’t) sumats a la baixa ja sabuda de Cuevas no van poder vindre per diversos motius al partit i un servidor està passant un procés gripal i per si això no era prou al tercer quart Doro es va tindre que retirar amb un esquinç al turmell, esperem que siga lleu. 
 
Aquestos factors sumats al fet objectiu de que als últims partits no estem desplegant un joc ni massa vistos ni massa efectiu ens feien tindre certs dubtes respecte al que podia passar al poliesportiu de Castalla. 
 
El partit va començar amb claredat d’idees en atac per la nostra banda, amb bona circulació de baló i aconseguint posicions de tir clares sota cistella però amb una defensa una miqueta tova sobre tot deixant rebre al seu jugador nº 6, pivot veterà i amb molt bon moviment de peus i joc d’esquenes a cistella.  
 
Al segon quart vàrem augmentar la intensitat defensiva per a aconseguir una renda al voltant dels 20 punts de diferència que al final seria definitiva. El partit va estar sempre controlat per la nostra banda però la relaxació defensiva en alguns moments del partit, permetent tirs còmodes dels seus exteriors sumada a la precipitació en atac va fer que no poguérem alenar fins que nos es van acabar els 40 minuts de joc. 
 
El Catral és un equip amb poca alçada però amb qualitat en el joc interior i amb molta qualitat al joc exterior però aquest diumenge els seus homes exteriors van estar poc encertats degut sobre tot a la bona defensa que nosaltres els vam practicar. 
La jornada ens ha deixat la sorpresa (o no tant) de la derrota a casa del co-líder, l’Albatera que des que ha perdut al seu jugador més determinant es mostra com un equip una miqueta més feble, encara que segueix sent molt dur de batre i amb moltíssima alçada. Aquesta derrota de l’Albatera en front al Crevibasket fa que tornem a ser líders en solitari i ens ensenya que els partits contra els equips que s’estan jugant eixir del descens no van a ser gens fàcils, per ahi ens queden El Liceo, l’Horadada,  i l’Elx que ens ho van a posar molt i molt difícil. I si per si de cas això no sigues prou, aquest proper cap de setmana juguem contra el Campello que, pels últims resultats que hem pogut veure a la pàgina de la federació, ve molt fort. 
 
I ara les coses boniques, 
 
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
 
Les coses del diumenge: 
 
- La veritat es que va ser un partit bastant normalet, que ens va servir per a recuperar algunes bones sensacions en atac que esperem que es confirmen aquest proper diumenge en front al Campello, però no vull deixar de recordar el gran partit de Cooper, que amb 3 triples sembla que va reprendre la senda de l’encert en el llançament exterior. 
 
I la cançó de huí:  
Nick Cave & the Bad Seeds - “Papa Won’t Leave You, Henry” 
http://www.youtube.com/watch?v=AoFxUJtSp4g&feature=related
Imágenes Relacionadas