Logo Banner Onix C.B.
ONIX – ALJOMA 70 – 64 C.B.I. ADETEX
 
Nova victòria de l’Onix al pavelló poliesportiu d’Onil, en front al Club Baloncesto Ilicitano per sis punts justes.  
 
Crec que aquest resultat te una doble lectura (encara que podríem pensar que no reflecteix la realitat que es va poder veure al partit, on l’Onix va dominar fàcilment l’encontre) i que és un fidel reflex d’un parell de coses que em pogut veure més d’una vegada aquesta temporada, per una banda la facilitat de l’Onix per a deixar-se dur per el ritme que imposa el rival si pensem que aquest no va a exigir-nos el màxim i per altra la gran capacitat lluitadora dels joves jugadors d’Elx que en cap moment van deixar de lluitar i mai no van donar el partit per perdut. Ja en el partit d’anada ens va passar quelcom semblant, un partit controlat per nosaltres va acabar tan sols amb victòria de tres punts després d’un últim minut per a oblidar amb triple des del mig del camp inclòs a l’acabar-se l’encontre.  
 
El partit d’aquest dissabte va ser molt semblant al d’anada, partit controlat pels colivencs però on la relaxació defensiva permetia els llançaments exteriors del rival (amb bons percentatges) i la laxitud en el bloqueig del rebot defensiu feia que els il·licitans disposaren de segones i fins i tot terceres opcions d’anotar, a més a més el final del partit va ser un calc del de fa uns mesos on en un minut, tres jugades consecutives del base del C.B.I., crec que li diuen Chao, van acabar en jugades de tres punts i retallant considerablement les diferències. 
 
La veritat és que el partit no te massa història més, tan sols recalcar les ganes de jugar al bàsquet que han demostrat els jugadors del C.B.I. en els dos encontres en que ens em enfrontat i  per suposat el que tan sols en queda una victòria més per a ser campions de lliga i potser arribe aquesta mateixa nit (dimarts) en el partit avançat que ens enfrontarà al Albufereta  a les 20:30. 
 
I ara les coses boniques, 
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
Les coses del dissabte: 
 
- I ara, al final de la lliga també hem recuperat a Jose Cuevas, “más vale tarde que nunca”!!!. Tan sols ens falta recuperar al Varo però això ja serà per a la temporada vinent a autonòmic.  
- Un triple amb típica factura “Piruleta Shot” de Tonino en l’últim instant del tercer període. 
 
I huí li toca a “Història del 600” d’Albert Pla. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=DV0mRWUtXBo&feature=related
Imágenes Relacionadas