Logo Banner Onix C.B.
La Burreta de GASoil.. Jor. 1 vs Canals 
C.B. CANALS 70 – 71 ONIX-ALJOMA  
Ja estem ací de nou i de nou fent-vos patir, l’Onix ha tornat a les pistes de bàsquet de València amb una nova victòria però “por los pelos de úbeda”. 
 
Al primer partit de la temporada ens vàrem presentar amb nombroses baixes, absolutament mancats de ritme de competició (recordem que tan sols hem jugat un partit de pretemporada) i amb una última setmana d’entrenaments desastrosa (baixes per feina, malalties...). A més a més el partit es va jugar a un d’aquells camps transversals de dimensions molt reduïdes i amb les graderies a menys de 80 cm de les línies de fons. Tot eren bones senyals per al primer partit.  
 
Com explicava Vic en la crònica del Castigador va ser un partit estrany en el que tan fàcilment agafàvem 7 o 8 punts d’avantatge com fàcilment els perdíem, en front teníem un equip bastant ben ordenat que a falta de jugadors determinants en la pintura movien el baló amb criteri en atac per a aconseguir tirs lliurats i talls fàcils a cistella que nosaltres no sabíem defendre. D’aquesta manera en els moments en que la nostra inspiració anotadora s’apagava també s’evaporava l’avantatge que teníem al marcador. 
 
Així, amb un estira i arronsa, i fent la goma anàvem controlant el partit (de forma enganyosa com després es va veure) i consumint els minuts fins que a uns tres minuts del final el Canals va aconseguir eixugar la diferència i posar-se per primera vegada per davant al marcador amb un avantatge de fins a 5 punts. En aquest moment amb un canvi defensiu per la nostra part (havíem estat jugant gran part del partit en defensa en zona per a intentar protegir-nos de les faltes) vàrem aconseguir revolucionar una miqueta el ritme del partit robant un parell de pilotes importants que acabaven en cistella per la nostra banda però que normalment el Canals aconseguia contrarestar gràcies de nou a bones circulacions de baló que els permetien anotar amb certa solvència. Però a falta de menys d’un minut per a la fi de l’encontre es van donar les jugades determinants primer un triple de Tonino que ens servia per fi per a igualar el partit a 68 punts i tot seguit una bona cistella del  5 titular del Canals per a posar 2 punts per davant a l’equip local quedant tan sols 20 segons de joc. En aquest moment un temps mort de Vic serveix per a donar-nos una miqueta d’alè i les instruccions de com jugar l’última possessió. En l’últim atac per la nostra banda una assistència de Tonino (immens en aquest final de partit) ens serveix per a aconseguir un 2+1 (menys mal que aquesta vegada sí que entra el tir lliure) que ens posa un punt per davant 70-71 que al final serà definitiu quan tan sols queden 11 segons per jugar. En l’última defensa es va prendre la decisió de no fer faltes i evitar el llançament del Canals i la jugada ens va sortir be. 
 
Com deia abans, “por los pelos”. En definitiva un partit del que podem extreure moltes conclusions i que ens serveix de toc d’atenció per a properes jornades. 
 
La setmana que ve Albaida, personalment la primera vegada que jugue contra ells però segur que serà un molt bon equip tan sols veien els números que van fer l’any passat al seu grup de 1ª Zonal.     
 
I ara, per a continuar amb el costum de l’any passat, les coses boniques, 
 
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
 
Les coses del dissabte: 
 
- Crec que el partit del dissabte va ser bastant coral en quant a anotació i protagonismes, a la importantíssima actuació de Tonino que ja he esmentat hi ha que sumar-li també l’anotació de Doro i Raúl i per descomptat la seva intensitat defensiva així com la sang freda de Cooper en la direcció (encara que no en els tirs lliures). 
 
- Bon partit de Julián en el seu primer partit oficial des de fa més de 10 anys, aportant intensitat defensiva i intimidació.   
 
I enguany també podem seguir posant música: “Lift” del grup Poets of the fall (sintonia del mític programa de radio tres Bienvenidos al Paraiso). 
http://www.youtube.com/watch?v=YB1QkirsCpA 
 
P.D.: Victoria ante el A.D.Teixereta "A" en el partido amistoso de ayer noche por 6 de diferencia A.D.Teixereta "A" 50 - Onix C.B. 56
Imágenes Relacionadas