Logo Banner Onix C.B.
La Burreta de GASoil.. Jor. 2 vs Albaida 
ONIX-ALJOMA 84 – 67 M. VALLS-C.B. ALBAIDA  
El dissabte passat es va jugar el primer partit d’aquesta temporada a casa, nosaltres veníem amb ganes de fer un millor partit que el de la jornada anterior en front al Canals als quals ens va costar molt guanyar (i que aquest cap de setmana ha guanyat a domicili al Sueca). 
 
Teníem clar que no anava a ser un partit senzill, jugàvem contra un equip acabat d’ascendir des de 1ª zonal amb un molt bon balanç de victòries i derrotes i això sempre parla molt be a favor d’aquesta mena d’equips, solen ser equips amb molta fam i amb ganes de guanyar-se un lloc a la nova categoria. 
 
Nosaltres sabíem que el partit havia de plantejar-se des de la defensa de forma que no permeterem cap tir fàcil dels seus jugadors exteriors on sabíem que estaria la seva màxima amenaça, però de nou vàrem fracassar en l’intent de defendre amb un mínim d’intensitat. Aquest aspecte que durant els 4 anys d¡’història del club ha estat el seu principal tret diferencial està naufragant de moment en aquesta nova temporada, permetent en els dos partits jugats fins al moment anotacions molt elevades per part dels nostres adversaris. Es nota una clara manca de coordinació (encara estem a primeries de temporada) però sobre tot una manca d’intensitat (i això ja no depèn tant del calendari) i se li te que posar remei. 
 
Per altra banda l’atac el dissabte va funcionar molt be, amb un bon encert en el tir exterior, sobre tot Varo i Alejandro que el dissabte van ser un martiri per als seus defensors. L’atac va tindre moments brillants, amb una molt bona circulació de baló, buscant la passada extra per a aconseguir bones posicions de tir que sempre sumaven gràcies als bons percentatges d’anotació. Per contra no vàrem saber imposar plenament el nostre domini interior degut a la defensa zonal que l’Albaida ens va plantejar durant gran part del partit (val a dir que tan sols eren 8 jugadors), aconseguíem bones accions i tirs fàcils sota cistella però erràvem en excés, sobre tot a la segona meitat. 
 
La setmana que ve Alcoi, equip amb el que (si no recorde malament) no hem perdut mai però que normalment no ens resulta massa còmode. 
 
I ara les coses boniques, 
 
COSES QUE COSTARÀ OBLIDAR D’AQUEST PARTIT PER QUE VAN SER MOLT BONIQUES DE VEURE 
 
Les coses del dissabte: 
 
- El partidàs del Varo que va ser un turment per a la defensa exterior dels de la Vall d’Albaida. 
 
- Gran partit també d’Alejandro amb intensitat defensiva i encert en el tir, que va demostrar de nou que si li donen ½ segon per a tirar també ell és letal. 
 
- Molt bon partit del Panxi agafant rebots i anotant en la pintura. 
 
- Va ser molt bonic de veure a Cooper tornar a anotar dos tirs lliures seguits, quant de temps feia??.   
 
I la música: “Around the world” de Daft Punk. 
http://www.youtube.com/watch?v=s9MszVE7aR4
Imágenes Relacionadas