Logo Banner Onix C.B.
NOU BASQUET ALCOI 49 – 53 ONIX - ALJOMA  
Tercera Victòria de la temporada, motiu per a estar contents?... 
 
Sembla que defensivament la cosa ha millorat lleugerament, hem aconseguit deixar al rival en menys de 50 punts i això sempre és remarcable però si és cert, conforme explicava Vic, que el rival ens va arribar a agafar 17 rebots ofensius alguna cosa no acaba de funcionar correctament. Val que el dissabte teníem tres baixes molt sensibles que quan es troben al camp li donen a l’equip un altra dimensió tant ofensiva com defensiva, però està clar que no podem excusar-nos en aquesta mena de circumstàncies per a justificar el mal joc de l’equip. 
 
En canvi en atac el dissabte vàrem estar calamitosos, sense idees en estàtic, errant tirs fàcils sota cistella, errant contraatacs, sense tir exterior... molt ens queda per recórrer per a semblar-nos mínimament a l’Onix de temporades passades.   
 
L’Alcoi d’aquesta temporada és un equip molt renovat respecte de l’any passat, gent molt jove, molt intensa i disciplinada amb una bona defensa en estàtic negant contínuament la recepció i dificultant molt l’inici del joc rival, obligant-lo moltes vegades a precipitar-se. El dissabte el partit va anar des del començament molt igualat però normalment amb lleugers avantatges per a l’Alcoi de entre dos i cinc punts que nosaltres no érem capaços de neutralitzar fins que a l’últim quart la nostra defensa i un triple de Raúl van aconseguir posar-nos per davant, avantatge que es mantindria fins al final del partit gràcies, aquesta vegada sí, als tirs lliures. 
 
Aquest dissabte tornem a Onil per a enfrontar-nos al sènior B del Gandia, equip que està guanyant els seus encontres per pallisses de 30 i 40 punts, veurem de que som capaços. 
 
Ens veiem per ací. 
 
Aquesta setmana no parle de coses boniques (no en recorde cap) però sí que posaré una miqueta de música: “Cherub Rock” d’Smashing Pumpkins 
http://www.youtube.com/watch?v=q-KE9lvU810&feature=fvst
Imágenes Relacionadas