Logo Banner Onix C.B.
ONIX – ALJOMA 50 – 58 C.B. SUECA  
Bon dia de nou, tornem a trobar-nos en la burreta (no entenc massa be el nom d’aquesta secció), ja feia una miqueta de temps, després de la meva lesió i d’uns partits sense estar present tornem a treure el morro. 
 
Està clar que en l’Onix no passem pel nostre millor moment, enguany està sent una temporada difícil on al desànim per no poder competir en autonòmic se li sumen les dificultats per a ser un mínim de 8 jugadors als entrenaments i als partits, entre compromisos laborals  i lesions encara no hem pogut entrenar ni un sol dia 10 jugadors de forma que puguem provar situacions reals de joc.  
 
Però hem de ser conscients de que enguany aquesta és la nostra realitat i  hem de lluitar per a treure-li el màxim profit a les condicions que tenim. Difícilment anem a tindre ritme de competició en tota la temporada, va a ser gairebé impossible que puguem utilitzar jugades i sistemes d’atac ja que no les podem practicar als entrenaments, però el que no podem perdre per el camí és l’esperit competitiu, la intensitat defensiva i el sentiment d’equip. 
 
El partit del dissabte va ser, en la seva tònica general, com gairebé tots els que hem jugat enguany. El Sueca és un bon equip, ben organitzat i amb bons jugadors que poden ser desequilibrants en moments donats i que sobre tot li donen serenitat al conjunt, però sobre tot, el Sueca és un equip conjuntat que no li va perdre la cara al partit en cap moment, de fet nosaltres vàrem anar guanyant bona part del partit però el Sueca no va deixar de creure en les seves opcions en cap moment i de la ma d’una defensa zonal molt tancada i d’uns últims atacs organitzats i jugats amb criteri van aconseguir endur-se la victòria del nostre camp, cosa que ja feia més de dues temporades que no passava. 
 
Les virtuts de les que va fer gala el Sueca el dissabte acostumaven a ser les nostres, però no enguany. De moment encara estem en procés de retrobar-nos i aquesta, des del meu punt de vista, és la principal tasca que ara hem d’escometre. Poc a poc, partit rere partit hem d’esforçar-nos en semblar-nos a l’Onix de temporades passades, en buscar-nos a nosaltres i al nostre esperit. Primer això, després el bon joc i les victòries arribaran. 
 
Des d’ací vull donar les gràcies a la gent que, tot i l’espectacle que últimament donem, segueix venint a veure’ns i a animar-nos tots els caps de setmana, també a vosaltres us devem una milloria en la nostra actitud. 
 
I per a no perdre les bones costums, la cançó de huí: Simple Minds “Alive and Kicking” 
http://www.youtube.com/watch?v=ljIQo1OHkTI&ob=av2e