Logo Banner Onix C.B.
C.B. GENOVÉS 51 – 68 ONIX-ALJOMA  
La victòria del passat diumenge en terres valencianes és de les que pot fer remuntar a l’equip. El diumenge per fi es va poder reconèixer a l’Onix de passades temporades, ara cal mantindre l’actitud i començar a entrenar per a que el joc torne a ser-nos favorable. 
 
El Genovés és un molt bon equip (tan sols tenim que mirar la classificació), amb un joc interior realment poderós amb gent molt alta però sobre tot molt experimentada i forta, però des del meu punt de vista l’equip està una miqueta descompensat en relació al joc exterior i la direcció. Estic segur de que el partit del diumenge no va ser el millor dels seus homes exteriors i això va fer que no foren una gran amenaça per a nosaltres des d’aquestes posicions la qual cosa ens va vindre molt be per a poder aturar la potència dels seus pivots que sí que van ser en tot moment l’eix central del seu joc. 
 
Durant la setmana passada nosaltres esperàvem amb ganes el partit del diumenge, era el partit perfecte per a jugar motivats i sense pressió. Enfrontar-nos al líder, en sa casa i venint de fer un inici de temporada calamitós ens animava eixir a la pista sense lligams i disposats a gaudir del bàsquet. Quan l’equip rival disposa d’un planter amb jugadors de la qualitat dels de Genovés disposes d’un plus de motivació que sempre t’ajuda a esforçar-te una miqueta més, això i les ganes de recuperar sensacions varen fer que ens emportàrem la victòria aquest diumenge. 
 
Des d’ací volia fer notar el valor que te el que el Genovés està fent enguany on un equip d’una població que no arriba als 3.000 habitants, amb pocs reforços forasters i principalment de pedrera és capaç de ser líder d’un grup tan difícil com aquest grup C de la Preferent Valenciana. I és que,  conforme vàrem parlar amb el seu entrenador abans del partit, el C.B.G. està fent una molt bona feina amb l’escola de bàsquet. 
 
I les coses boniques d’aquest partit: 
 
En general un bon partit de tots els jugadors de l’Onix, però des del meu punt de vista grandíssim partit d’Oscar, de Doro, del Varo i de Carlos. 
Gran feina de tot l’equip en tasques defensives, sobre tot en el tancament del rebot defensiu, deixant molt poques segones opcions d’atac a l’equip contrincant. 
 
I ara la cançó, l’altre dia vaig posar la versió de Scissor Sisters i huí toca l’original, que passeu un bon dia: 
Pink Floyd “Comfortably Numb”,  
http://www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY  
Imágenes Relacionadas