Logo Banner Onix C.B.
ONIX-ALJOMA  74 – 52 IBERIC DE CAUDETE
 
El dissabte passat ens vàrem enfrontar a l’Iberic de Caudete, primer equip contra el que m’he enfrontat portant la camisa de l’Onix en un partit que també va suposar la meva primera derrota. El dissabte no recordava a cap jugador dels de fa tres anys, és un equip molt renovat des de llavors i bastant jove, amb un parell de jugadors més experimentats que juguen en posicions interiors però que no tenen massa pes en l’apartat ofensiu del seu equip. 
El Caudete és un equip eminentment anotador que aprofita la velocitat i agilitat dels seus jugadors exteriors per buscar tirs exteriors i sobre tot penetracions que els permeten sumar en moltes de les posicions de les que disposen (nosaltres vàrem acabar el partit molt carregats de personals). Però que pateix en tasques defensives si l’equip contrari disposa d’un joc interior  capaç de suposar una amenaça per a la seva defensa. 
Per la nostra part, la major assistència als entrenaments i als partits (el dissabte tan sols faltava Julián) ens permet començar a jugar amb sistemes però sobre tot arribar més frescos als finals de partit i sentir-nos amb forces de remuntar si en un moment donat les coses es posen fosques. El dissabte de nou vàrem patir una “pájara” que va fer que els 10-12 punts d’avantatge que teníem al marcador es reduïren a ta sols 2-3. Una cosa semblant ens va costar el partit contra el Sueca però aquesta vegada vam saber revertir la situació i ràpidament vam agafar de nou una renda còmoda. 
En qualsevol cas crec que tenim que seguir lluitant, sobre tot en els entrenaments, per a agafar eixe punt d’intensitat i concentració que encara ens manca per a no tindre que veure’ns en la tessitura d’haver de remuntar resultats adversos o perillosos en tots els partits. 
Vegem les coses boniques del dissabte: 
- Tornar a veure a Martínez vestit de blau, encara que és una llàstima que per a que ell pogués arribar a l’equip se’n haja tingut que anar Paco. Una abraçada des d’ací per a Paco. 
- De nou crec que el partit del dissabte va ser un molt bon treball coral, com deia abans es nota la major assistència als entrenaments però tinc que destacar al Varo, el qual no perd la seva bona ma de cara a cistella ni la seva intensitat defensiva. 
- Soparet de Nadal després del partit, sense contratemps ni mal de cap insuportable al dia següent. 
I la cançó,  ara que fa 20 anys que va eixir el disc Nevermind de Nirvana (festes de l’institut pegant bots i cabotades a l’aire): 
Nirvana “Smells Like Teen Spirit”,  
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Imágenes Relacionadas