Logo Banner Onix C.B.
UNIPAL-C.B. ALGEMESI 35 – 56 ONIX-ALJOMA
Doncs no, enguany els Reis tampoc ens han portat instint assassí, seguim en la mateixa tònica de sempre (llei del mínim esforç), serà qüestió de resignar-se, la veritat es que a aquestes alçades... 
 
El partit d’aquest cap de setmana era a priori un partit fàcil, jugàvem contra el penúltim classificat  empatat a punts amb l’últim, però enguany ja ens hem ensenyat que qualsevol enemic és digne de respecte, tan sols hem de recordar la derrota a casa en front al Sueca, equip al que l’Algemesí va guanyar a domicili a principis de temporada. 
 
Amb aquesta lliçó apresa, el dissabte eixirem al camp disposats a controlar el partit des del primer moment i així va ser amb un primer quart amb un atac molt fluït que llegia molt be tant la defensa zonal que plantejava el contrari com la individual. També vàrem ser capaços d’aplicar una bona defensa que després d’un parell de minuts inicials on vàrem encaixar 6 punts fàcilment es va ajustar i no va tornar a permetre anotar a l’equip rival. Però una vegada assolida aquesta diferència al voltant dels 20 punts nosaltres vàrem baixar els braços dedicant-nos tan sols a mantindre la diferència, cosa que es va fer sense massa dificultats i, llevat d’un moment de “pájara onixera” la renda no va baixar de la xifra tranquil·litzadora de 20 punts. 
 
L’Algemesí és un equip amb limitacions però que juga de forma cohesionada i que aplica una ordenada defensa zonal, això porta als seus rivals a anotacions relativament baixes i els pot permetre algun triomf més en finals ajustats. 
 
En definitiva, un partit senzill, cosa que sempre ve be després de dues setmanetes sense jugar, i del que esperem no tindre que lamentar massa les lesions d’Oscar i del Panxi. 
 
I ara una repassada a les coses boniques: 
 
- Gran partit de Justo, encara que no va anotar, amb unes passades increïbles i fent gala de la seva fantàstica visió de joc. 
- També molt bon partit del Varo, que segueix afinant la seva punteria des del triple i deixant-s’ho tot en defensa. Aquest és l’esperit!!. 
 
I la cançó; en un principi tan sols anava  a posar “Little Black Submarines” de The Black Keys però buscant l’enllaç m’he trobat amb el vídeo oficial de “Lonely Boy” (del mateix disc: El camino) i no te desperdici, pose les dues i vosaltres decidiu quina us agrada més. 
 
The Black Keys “Little Black Submarines” 
http://www.youtube.com/watch?v=0_JvY9xeVNM 
 
The Black Keys “Lonely Boy” 
http://www.youtube.com/watch?v=a_426RiwST8 
Imágenes Relacionadas