Logo Banner Onix C.B.
ONIX-ALJOMA 78 – 69 HNOS. BALAGUER CANALS
 
  
Després de la setmana de descans aquest dissabte tornàvem a jugar al poliesportiu d’Onil en el primer partit de la segona volta de nou contra el Canals. Ja al partit d’anada ens va semblar un equip bastant compensat que sobre tot mostrava facilitat en el joc d’atac i el dissabte vàrem poder recordar-ho, els jugadors del Canals segueixen demostrant un admirable joc d’atac, amb molts bons percentatges en el llançament exterior i també una bona lectura de la defensa del rival per a atacar-la de la millor manera possible, penetrant i doblant balons als punts dèbils de la nostra defensa castigant-nos amb cistella una vegada i un altra. 
  
En la primera meitat del partit van primar els atacs sobre les defenses, nosaltres encistellàvem amb certa facilitat, gràcies a la nostra superioritat en el joc interior, als contraatacs i als nombrosos llançaments lliures de que disposàvem, el Canals en canvi basava la seva anotació en una bona selecció del tir exterior amb gran encert i en punts fàcils sota cistella gràcies a balons doblats. La segona part del partit va ser completament diferent, el joc va anar endurint-se per part dels dos equips al ser conscients tots dos que la possibilitat de la victòria passava per pujar el to defensiu, això sumat a la passivitat arbitral va fer que, en la segona meitat del partit, el joc sigues molt travat i poc vistós. 
  
Com deia abans el Canals presenta un equip molt compensat amb molta veterania i bon fer en els llocs de direcció del joc amb els jugadors 15 i 13 crec recordar que fan jugar de manera molt coordinada als seus companys, amb molt bons percentatges de tir exterior d’aquestos jugadors i el nº 10 i amb garra i potència al joc interior sobre tot amb el jugador nº 19. Per descomptat és un equip que no ha de patir gens per la seva situació a finals de temporada i que segur que posarà les coses difícils a tots els equips amb qui s’enfronten. 
  
I ara una repassada a les coses boniques: 
  
- Ara mateix tan sols puc pensar en el “caño” que em va fer un dels pivots del Canals, que menys mal que va acabar en res (crec que li van xiular fora, passes o quelcom semblant) per que si no, hi hauria conya amb el tema d’ací a finals de temporada. 
  
Huí escoltarem una miqueta d’afrobeat: Fela Kuti “Let’s Start”
Imágenes Relacionadas