Logo Banner Onix C.B.
ONIX-ALJOMA 77 – 67 NOU BASQUET ALCOI
Aquesta setmana l’Onix ha tornat a guanyar el partit disputat al poliesportiu municipal després d’una setmana en la que no s’ha entrenat ni un sol minut degut a les baixes per malaltia, lesió o viatges (vaja, com la tònica general de tota la temporada). 
 
En principi, abans del partit, les coses pintaven malament ja que en els comptes que fèiem per a veure els jugadors disponibles la cosa es quedava en tan sols 6 efectius, al final 8 (això és el que passa quan ets un club d’un sol equip, sense júniors ni filials) )i per part de l’Alcoi també en van vindre tan sols 8 jugadors, així doncs forces igualades i possible excusa per a la derrota desactivada. 
 
El partit va començar amb un Onix imposant els seus cm i kg en la pintura però deixant-se punts en la defensa del perímetre i del rebot ofensiu que massa sovint acabava en mans dels jugadors alcoians per a anotar sense cap oposició. Nosaltres, com ja dic, practicàvem un basquet efectiu alimentant de balons als nostres jugadors interiors on Oscar va feu una gran feina per a anar-se’n fins als 17 punts i també gaudint d’uns percentatges bastant elevats en el llançament exterior. Tot i presentar dues baixes molt sensibles en aquesta posició (Varo i Carlos) es va fer una bona selecció de tir i els homes exteriors que li queden a l’Onix van poder trobar bones posicions que es van transformar en bons llançaments anotats per part de Raúl, Cooper, Doro, Alejandro i Justo.   
 
L’Alcoi per la seva part va jugar les sever armes: intensitat defensiva, velocitat en atac i mots bons percentatges en el tir exterior que els va fer mantenir-se contínuament en el partit tot i no posar-se normalment a menys de 6 punts en cap moment. 
 
I ara anem a veure les coses boniques: 
 
- Mare quin barret li va posar Cooper a un dels pivots de l’Alcoi quan aquest s’en anava directament a cistella després d’un bloqueig i continuació!, en posa pocs però quan els posa... 
- Gran aportació anotadora d’Oscar i també de Raúl, ara que son tant necessàries amb les baixes del Varo i Carlos. 
 
I la cançó, tornem al grunge: Alice in Chains “Nutshell” 
http://www.youtube.com/watch?v=alsUu-MGE9g 
Imágenes Relacionadas