Logo Banner Onix C.B.
ONIX-ALJOMA 71 – 56 CABAÑAS LAS MORERAS MOIXENT
Nova victòria de l’Onix al pavelló d’Onil, aquesta vegada contra el Moixent, equip que ens va vèncer en el partit d’anada per una diferència de 18 punts. Així doncs el dissabte no vàrem aconseguir recuperar el basquetaverage directe amb ells, però aquest tampoc era l’objectiu ja que el Moixent es un equip que es troba en la zona mitja de la taula sense les opcions que nosaltres esperem tindre a finals de temporada per a estar entre els dos primers llocs de la classificació. 
 
Llevat del 0-2 inicial que va arribar abans del primer minut de joc agafadet de la ma d’un esquinç de turmell d’Òscar el Moixent no va anar en cap moment per davant en el marcador, i nosaltres de mica en mica vam anar incrementant el nostre avantatge, lenta però ininterrompudament. Crec que aquesta és una data interessant sobre tot en nosaltres que acostumem a ser un equip bastant especulatiu amb el resultat i que solem aixecar el peu de l’accelerador en quant veiem que tenim una renda mitjanament còmoda, això mateix va ser el que ens va costar el partit a casa contra el Sueca en la primera volta, la setmana que ve tenim l’ocasió de redimir-nos en aquest particular aspecte. Els dos últims partits, contra el Muro i contra el Moixent, han acabat amb un marcador que reflectia el màxim avantatge al nostre favor en tot el partit, i com dic crec que aquesta és una dada significativa de que som conscients del que ens estem jugant en aquest tram final de lliga. 
 
Tampoc vaig poder jugar contra el Moixent al partit d’anada pel que vaig tornar a demanar informació del rival als meus companys, em van dir que el Moixent era un equip molt intens, amb molt bona ma des de l’exterior i amb pivots, no massa alts però amb bons moviments i un tir infalible a mitja distància. A Onil, un d’aquells pivots amb tir infalible no va vindre (supose que és una de les baixes de llarga durada que han patit els Moixentins), però tenien algun reforç (jugador nº 19) de molta qualitat que feia pensar que el partit no seria gens fàcil. El Moixent va plantejar un partit on explotar al màxim la potència i versatilitat d’aquest nou jugador buscant-lo contínuament com a referència en atac ja que era capaç tant de postejar amb força com de tirar des de posicions llunyanes o de penetrar trancant al seu defensor. També el jugador nº 6 tenia un paper molt important en l’atac del Moixent, jugador molt experimentat i amb molta qualitat que alternava igualment les posicions interiors i exteriors. Però no eren tan sols aquest dos jugadors els que feien funcionar a l’equip de la Costera, també cal remarcar als jugadors nº 8 i 13, bons bases amb bon control del baló i a l’altre pivot nº 18, amb bons moviments a la zona en el joc sense baló. 
 
Per la nostra part crec que tenint en compte que tan sols érem 7 jugadors, vàrem plantejar un partit seriós, sobre tot en defensa, amb molts bons ajuts defensius als homes que defenien al nº 19 i al nº 6 i intentant economitzat esforços en atac per a provar d’arribar amb una miqueta de combustible al final del partit.  
 
I ara les coses que costarà oblidar per que son molt boniques de veure: 
 
-  De nou un bon partit coral amb una gran aportació dels homes exteriors de l’equip, Raúl, Carlos i Doro. 
- Llàstima de lesions, esperem que per a aquest divendres estiguem una miqueta més recuperats, a veure si tornen Alejandro i Òscar i també recuperem a Martínez. 
 
I la cançó de huí: 
Tricky “Puppy Toy” 
http://www.youtube.com/watch?v=irMr0qX8jNs&feature=BFa&list=AVGxdCwVVULXcsygHDKdw8wGbGon2aI_1p&lf=list_related
Imágenes Relacionadas