Logo Banner Onix C.B.
CB SUECA 55 – 45 ONIX ALJOMA
CB SUECA 55 – 45 ONIX ALJOMA 
 
Aquest cap de setmana ha sigut nefast per a les nostres aspiracions d’estar entre els dos primers a finals de temporada (enguany serà el primer any en la història de l’Onix en que segurament no baixarem a Alacant a l’entrega de trofeus, estem en crisi!) Primer nosaltres vàrem perdre el nostre partit avançat el divendres per la nit en front al Sueca, equip que enguany ens ha guanyat en els dos enfrontaments directes que hem disputat i que ha demostrat que ens te la mesura agafada. Però a més a més el dissabte per la vesprada el Gandia va vèncer a l’Enguera a domicili posant-se a dues victòries de nosaltres que ara som quarts, i això, quedant tan poca lliga i tractant-se del Gandia és tot un món. 
 
El divendres per la nit vàrem arribar a Sueca gairebé a les 21:00, hora del partit, els pocs efectius que quedem en peu en l’Onix. Set jugadors som els que, entre lesions, estudis i viatges, estàvem disponibles el divendres per a jugar contra el Sueca que ens esperava a sa casa amb l’equip al complet i amb ganes de guanyar-nos i anar-se’n de festa a gaudir de les seves falles. El partit va començar una miqueta més tard (ens van donar uns minuts de gràcia per a l’escalfament) i amb els dos equips en defensa zonal, nosaltres per a intentar protegir-nos de les faltes i ells per a entorpir el nostre joc interior. El partit es va mantindre igualat durant els tres primers quarts, amb certa alternança al marcador encara que normalment amb avantatges de l’equip local. La nostra defensa no estava malament, tan sols alguns errors al primer quart tancant la línia de fons que van permetre cistelles fàcils sota cistella a l’equip rival i en el segon quart errors en la defensa del perímetre permetent que els seu jugador nº 4, al que igual li te tirar de 6.25 que de 8 metres fera llançaments “fàcils” anotant de tres en tres, cosa que tenia efectes diametralment oposats en la moral dels dos equips. A nosaltres en costava molt anotar, encara que movíem el baló amb velocitat no érem capaços d’acabar anotant amb penetracions i tirs exteriors i la seva defensa, molt tancada, deixava poques opcions per als rebots en atac i per als balons interiors. 
 
En l’últim quart nosaltres vàrem canviar a defensa individual però tan sols va servir per a que el Sueca ampliés el seu avantatge fins a la quinzena de punts, un últim esforç per la nostra part va fer que poguérem reduir el desavantatge fins als 6 punts i pensar en que encara teníem alguna possibilitat però tan sols va ser un miratge, al final 55-45 amb una anotació per la nostra banda que ho diu tot. 
 
El Sueca de nou em va semblar un bon equip, millor del que la classificació diu, i m’alegre de que puguen afrontar el final de temporada amb tranquil·litat. Ressaltar sobre tot al seu base nº 5, el qual va fer un gran partit, anotant des de totes les posicions i dirigint a l’equip i també a l’aler nº 4, anotant des de posicions molt llunyanes i controlant en tot moment l’ànim del seu equip. Enhorabona!. 
 
I la cançó de huí: 
Cibo Matto “Know Your Chicken” 
http://www.youtube.com/watch?v=COMWwwv_MTk&feature=relmfu 
Imágenes Relacionadas