Logo Banner Onix C.B.
IBERIC DE CAUDETE 51 – 65 ONIX ALJOMA
 
Nova victòria de l’Onix en front un dels últims classificats de la lliga, dada que pot portar a engany respecte de la facilitat de l’encontre, recordem que el Caudete va aconseguir guanyar al Gandia en aquesta mateixa pista. 
 
Com deia el partit no va ser fàcil, el nostre joc de “juga i deixa jugar”, va permetre al Caudete estar gairebé tot el partit amb possibilitats d’arribar al final de l’encontre amb un marcador igualat i intentar donar la sorpresa. La incorporació en aquest equip de Ramón, un vell conegut de les pistes de bàsquet amb 208 cm d’alçada, per a intentar salvar la categoria els hi dona centímetres, quilos i molt poder d’intimidació a la zona que a nosaltres ans va costar de superar. Ells practicaven una zona molt estàtica on era bastant difícil descol·locar-los, si a això li sumem que, de nou, nosaltres no teníem un bon dia en el llançament exterior obtenim cabotades una vegada i un altra contra el mur de la seva zona. 
 
Per la nostra part el partit va servir per a que definitivament se’ns quede petita l’infermeria, en vam anar 8 i en vam tornar sis després de les lesions de Carlos, qui es va ressentir de la seva lesió al dit polze de la ma dreta i el Panxi que es va fer un esquinç al turmell. Tan sols ens queden dos partits per a acabar la lliga però no si si arribem, al ritme que portem.... Esperem que aquesta setmaneta de descans que ara tenim servisca per a recuperar algun efectiu. Aprofitar també per a desitjar-li al jugador nº 9 del Caudete una prompta recuperació de la seva lesió.  
 
I com a cosa bonica veure pel pavelló de Caudete al Varo que va vindre a animar-nos crossa en ma, gràcies valent!.    
 
I la cançó d’aquesta setmana: 
Depeche Mode “Enjoy the Silence” de l’àlbum Violator 
http://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY&ob=av3e 
Imágenes Relacionadas