Logo Banner Onix C.B.
ONIX ALJOMA 02 – 00 UNIPAL-C.B. ALGEMESÍ
 
El dissabte no vàrem poder jugar l’últim partit d’aquesta temporada al nostre pavelló, l’Algemesí no es va presentar i supose que la federació ens donarà el partit guanyat per 2-0 (a hores d’ara encara no apareix el resultat a la pàgina). 
 
Res a dir sobre la no compareixença dels valencians, les circumstàncies en les que es troben no son les millors: últims classificats sense possibilitat de salvació, sembla ser que tan sols 6 jugadors disponibles i un desplaçament per a arribar a Onil de més d’hora i mitja. La veritat és que la motivació per a jugar a bàsquet devia ser escassa. Tan sols un però a la seva actuació, la decisió de no vindre a jugar la degueren prendre al menys a les 16:00 de la vesprada tenint en compte que el partit es disputava a les 18:00, crec que varen tindre temps suficient de buscar el nostre telèfon a la nostra web o a la pàgina de federació per a comunicar-nos que no vindrien, al final vam tindre que telefonar nosaltres per a interessar-nos passades les 18:30. 
 
Per la nostra part, una vegada canviats i suats després de l’escalfament per si un cas encara es presentava l’equip rival, vàrem decidir fer una paxanga que va servir per a matar una miqueta el cuquet del bàsquet del cap de setmana i per a que un servidor li posés un tap a Vic que segur que a hores d’ara encara recorda.  
 
La setmana que ve últim partit de la temporada a Carcaixent (on ja no ens juguem res amb la tercera plaça assegurada), partit al que no em podré presentar per que li he de cantar l’aniversari feliç al meu fill.  
 
I encara que no va haver partit sí que va ser molt bonic sentir que per fi Vic i Yoli van a ser pares!!!, enhorabona!!!.    
 
I la cançó d’aquesta setmana: 
 
Aquesta setmana vaig a posar-ne 4, la que toca, la de la setmana que ve i dues més que no volia deixar-me fora. 
 
La d’aquesta setmana: 
Delafé y Las Flores Azules  “Río por no llorar”  
http://www.youtube.com/watch?v=bJ2VyJjBzn4 
 
La de la setmana que ve: 
Led Zeppelin “Stairway to heaven” 
http://www.youtube.com/watch?v=7YZb8s7Kxa4&feature=related 
 
Aquesta per a Cooper: 
Muse “Starlight” 
http://www.youtube.com/watch?v=Pgum6OT_VH8&ob=av2n 
 
I aquesta per que no la volia deixar fora: 
Simple Minds “Don’t you” 
http://www.youtube.com/watch?v=SeRGipLUCEw&feature=related
Imágenes Relacionadas